Categorieën
Update Netwerk Werkgeluk

Agenda

Netwerk Werkgeluk versterkt en verbindt professionals in werkgeluk. Laten we elkaar ontmoeten! Wat staat er de komende tijd op de agenda van Netwerk Werkgeluk?

8 september 2020 12-13.30 uur – Extra Mastermind Werkgeluk

Voor alle leden van Netwerk Werkgeluk die zin hebben om na de vakantie even elkaar online te ontmoeten: je bent van harte welkom om aan deze extra mastermind deel te nemen. We delen met elkaar welke inspiratie en inzichten we in de zomer hebben opgedaan, welke plannen we voor de tweede helft van 2020 hebben en kijken of we elkaar daarbij kunnen versterken.

22 september 2020 11-12.30 uur – Gratis webinar: Blunders in werkgeluk die je kunt missen als kiespijn

Netwerk Werkgeluk doet graag mee aan de Week van het Werkgeluk (21-27 september 2020) met een inspirerend webinar. Informatief en met een knipoog. Over blunders, missers en doe-maar-niets voor wie werkt aan werkgeluk in organisaties. En over wat je dan wel moet doen, natuurlijk. Om je te inspireren, om van te leren en om te zorgen dat jij geen onnodige fouten maakt in werkgeluk. En om je te laten ervaren hoe leuk en nuttig het is om kennis en ervaring te delen over werkgeluk.

Dit gratis webinar staat open voor alle professionals in werkgeluk. Wel is er een maximaal aantal deelnemers.

Aanmelden? Informatie hierover vind je binnenkort in de updates van Netwerk Werkgeluk waarvoor je je hier kunt aanmelden.

29 september 2020 12-13.30 uur – Mastermind Amplitie en Werkgeluk

Met elkaar sparren, van elkaar leren en elkaar versterken, dat doen we tijdens de Masterminds Werkgeluk. Deze Mastermind heeft als onderwerp amplitie. Yrenee Koen en Seline van Keulen delen hun kennis en inzichten over amplitie en werkgeluk.

Masterminds zijn altijd online en duren maximaal anderhalf uur. Ze houden je in contact en inhoudelijk up to date. Een Mastermind is exclusief toegankelijk voor leden van het Netwerk Werkgeluk.

14 oktober 2020 – Congres Positieve Psychologie: Positief Werken

UPDATE: CONGRES IS VERPLAATST NAAR 14 OKTOBER 2021 – Op 14 oktober 2020 vindt in de Reehorst in Ede het congres Positief Werken in tijden van corona plaats. Prof. dr. Arnold Bakker spreekt over de positieve psychologie van werkplezier. Prof. dr. Evangelia Demerouti spreekt over werk-privé segmentatie naar werk-privé integratie. Verder hoor je daar bijvoorbeeld Jacqueline Boerefijn over de biologische behoeften van de mens en positief werken. Ook pionier in de positieve psychologie in Nederland Ad Bergsma (Geluksbrenger als vak), opleider Gelukkig Werken Academy Onno Hamburger (Sturen op werkgeluk tijdens corona) en organisatiepsycholoog Diederik Steeman (Teams in flow) leveren onder andere een bijdrage aan het programma. Leden van het Netwerk Werkgeluk krijgen korting bij aanmelding voor dit congres.

27 oktober 2020 13.30-17.00 uur – Meetup Netwerk Werkgeluk (online)

Meetups zijn exclusief toegankelijk voor leden van Netwerk Werkgeluk. We leren elkaar (beter) kennen, delen kennis en ervaring. Twee leden delen hun expertise en een praktijkverhaal. Fennande van der Meulen sluit aan en kunnen we bevragen over het nieuwe boek ‘Het Happy Office Manifest’, dat zij met Maartje Wolff schreef. En er is een inspirerende muzikale gast.

Door de maatregelen rondom het coronavirus houden we deze meetup online.

27 november 2020 – 12-13.30 uur – Mastermind Werkgeluk

Met elkaar sparren, van elkaar leren en elkaar versterken, dat doen we tijdens de Masterminds Werkgeluk. Tijdens deze online masterminds delen we met elkaar waar we mee bezig zijn, sparren we en kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zo blijven we in contact en inhoudelijk up to date. Een Mastermind is exclusief toegankelijk voor leden van het Netwerk Werkgeluk.

15 december 2020 13.30-17.00 uur – Meetup Netwerk Werkgeluk (online)

Laatste meetup van 2020, exclusief toegankelijk voor de leden van Netwerk Werkgeluk.

Agenda 2021

De data voor de eerste helft van 2021 verschijnen binnenkort op de site. Hiervoor gaan we uit van online ontmoetingen. Zodra we meer duidelijkheid hebben over de ontwikkelingen rondom het coronavirus, plannen we de data voor de tweede helft van 2021.

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen in werkgeluk?

Zorg dan dat je de updates krijgt: artikelen over werkgeluk in de praktijk, actuele ontwikkelingen in werkgeluk en informatie over de activiteiten van Netwerk Werkgeluk.