Categorieën
Update Netwerk Werkgeluk

Agenda

Wat staat er de komende tijd op de agenda van Netwerk Werkgeluk?

16 juni 2020 – Eerste meetup Netwerk Werkgeluk

De eerste meetup van Netwerk Werkgeluk staat gepland op 16 juni 2020. Deze is exclusief toegankelijk voor leden van het Netwerk.

Door de maatregelen rondom het coronavirus geven we deze digitaal vorm. Elkaar fysiek ontmoeten gaat nu niet en past nu niet. We willen elkaar niet besmetten met alle gevolgen voor onszelf en de mensen om ons heen. Heel jammer, maar we gaan er gewoon een digitaal feestjes van maken.

Wat er op het programma staat? Plezier, relatie en inhoud. Hoe? We gaan kennismaken met elkaar. Uiteraard hebben we het met elkaar over werkgeluk. Dat doen we op een leuke manier. Want saai en praten over werkgeluk, dat verdraagt elkaar niet.

14 oktober 2020 – Congres Positieve Psychologie: Positief Werken

Onder voorbehoud! Op 14 oktober 2020 vindt in de Reehorst in Ede het congres Positief Werken plaats. Het programma is deels al bekend. Prof. dr. Arnold Bakker spreekt over de positieve psychologie van werkplezier. Prof. dr. Evangelia Demerouti spreekt over werk-privé segmentatie naar werk-privé integratie. Verder hoor je daar bijvoorbeeld Jacqueline Boerefijn over de biologie van positief werken. Jacqueline is van oorsprong biologiedocent en heeft zich als een van de eersten in Nederland verdiept in de positieve psychologie. Zij ontwikkelde ‘Lessen in geluk’ voor middelbare scholen. Netwerk Werkgeluk staat als partner van dit congres op de informatiemarkt. Leden van het Netwerk Werkgeluk krijgen korting bij aanmelding voor dit congres.

Nog te plannen

Na de zomer vinden er meer meetups plaats. Ook volgen er online masterminds om met elkaar te kunnen sparren over thema’s rondom werkgeluk. Data worden binnenkort bekend gemaakt. De meetups en masterminds zijn alleen toegankelijk voor leden van Netwerk Werkgeluk.

Bijblijven over werkgeluk?

Zorg dan dat je de updates krijgt: artikelen over werkgeluk in de praktijk, actuele ontwikkelingen in werkgeluk en informatie over de activiteiten van Netwerk Werkgeluk.