Categorieën
Update Netwerk Werkgeluk

Agenda

Wat staat er de komende tijd op de agenda van Netwerk Werkgeluk?

16 juni 2020 13.30-17 uur – Eerste meetup Netwerk Werkgeluk (is geweest)

De eerste meetup van Netwerk Werkgeluk stond gepland op 16 juni 2020. Meetups zijn exclusief toegankelijk voor leden van het Netwerk.

Door de maatregelen rondom het coronavirus vond deze meetup online plaats. Een overzicht van de lessen die we kunnen meenemen uit de eerste meetup lees je in het artikel ‘Lessen uit de 1e meetup Netwerk Werkgeluk‘.

2 juli 2020 12-13.30 uur – Mastermind Werkgeluk (is geweest)

Met elkaar sparren, van elkaar leren en elkaar versterken, dat doen we tijdens de Masterminds Werkgeluk. Masterminds zijn altijd online en duren maximaal anderhalf uur. Ze houden je in contact en inhoudelijk up to date. De eerste Mastermind Werkgeluk houden we op donderdag 2 juli 2020 en is alleen toegankelijk voor leden van het Netwerk Werkgeluk. Deze keer komt in ieder geval aan de orde hoe je aan en in organisaties het belang van werkgeluk duidelijk maakt.

21-27 september 2020 – Week van het Werkgeluk

Netwerk Werkgeluk doet graag mee aan de Week van het Werkgeluk met een inspirerende activiteit. Informatie volgt.

14 oktober 2020 – Congres Positieve Psychologie: Positief Werken

Onder voorbehoud! Op 14 oktober 2020 vindt in de Reehorst in Ede het congres Positief Werken plaats. Het programma is deels al bekend. Prof. dr. Arnold Bakker spreekt over de positieve psychologie van werkplezier. Prof. dr. Evangelia Demerouti spreekt over werk-privé segmentatie naar werk-privé integratie. Verder hoor je daar bijvoorbeeld Jacqueline Boerefijn over de biologie van positief werken. Jacqueline is van oorsprong biologiedocent en heeft zich als een van de eersten in Nederland verdiept in de positieve psychologie. Zij ontwikkelde ‘Lessen in geluk’ voor middelbare scholen. Netwerk Werkgeluk staat als partner van dit congres op de informatiemarkt. Leden van het Netwerk Werkgeluk krijgen korting bij aanmelding voor dit congres.

Nog te plannen

Na de zomer vinden er meer meetups plaats. Ook volgen er online masterminds om met elkaar te kunnen sparren over thema’s rondom werkgeluk. Data worden binnenkort bekend gemaakt. De meetups en masterminds zijn alleen toegankelijk voor leden van Netwerk Werkgeluk.

Bijblijven over werkgeluk?

Zorg dan dat je de updates krijgt: artikelen over werkgeluk in de praktijk, actuele ontwikkelingen in werkgeluk en informatie over de activiteiten van Netwerk Werkgeluk.