Algemene voorwaarden

Het doel van het Netwerk Werkgeluk is professionals op gebied van werkgeluk met elkaar verbinden. Alles wat het Netwerk doet, moet daaraan bijdragen. Daarom hanteert Netwerk Werkgeluk eenvoudige voorwaarden.

Gaat het goed en heb je profijt van de activiteiten van het Netwerk? Dat hoor ik graag, daar kunnen we met elkaar van leren. Gaat er iets niet goed? Ook daarvan kunnen we leren. Laten we daarvoor samen een oplossing zoeken.

Dit zijn de spelregels:

  • De kwaliteit van een bijeenkomst hangt deels af van dat we elkaar (leren) kennen. Daarom is het lidmaatschap persoonlijk en niet overdraagbaar. Wil je je toch incidenteel bij een bijeenkomst laten vervangen, bijvoorbeeld door ziekte of andere onvermijdbare omstandigheden? Overleg dat even vooraf.
  • Als een bijeenkomst of een ander deel van het lidmaatschap door overmacht niet door kan gaan, halen we dat op een ander moment in of we zorgen voor een (digitale) oplossing.
  • Als je een probleem ervaart: neem contact op met Nancy Peeters. Dat kan bijvoorbeeld via het contactformulier. Dan kunnen we samen een oplossing zoeken.
Nancy Peeters

Laten we het vooral samen tot een gaaf netwerk maken!

Nancy Peeters