Spreker over werkgeluk

Ga je met werkgeluk aan de slag in jouw organisatie en wil je een goede start maken? Of ben je al een tijdje bezig en is er een bijzondere gelegenheid om werkgeluk weer eens expliciet aandacht te geven? Dan kan het goed zijn om een spreker over werkgeluk uit te nodigen.

Waar gaat het over?

Mogelijke onderwerpen zijn bijvoorbeeld het belang van werkgeluk, bevlogenheid en energie op het werk. Soms past het meer om te spreken over duurzame inzetbaarheid of vitaliteit.

Hoe doen we dat?

Afhankelijk van de doelgroep kun je kiezen voor een praktische of theoretische presentatie. Een theoretische presentatie focust vooral op de theorie├źn en het wetenschappelijk onderzoek naar deze onderwerpen en is meer geschikt voor de denkers in je organisatie. Voor de doeners is er meer te beleven in een interactieve presentatie, waarbij we met elkaar vooral gaan beleven hoe dat nou werkt, werkgeluk. Een mooie mix is natuurlijk ook mogelijk.

Spreker over geluk

Nancy Peeters is initiatiefnemer van het Netwerk Werkgeluk en een ervaren spreker over geluk en werkgeluk. Zij sprak onder andere op congressen en bijeenkomsten in opdracht van de Haagse Hogeschool, Hanzehogeschool Groningen, Universiteit van Maastricht, overheidsorganisaties, welzijnsorganisaties en bedrijven. Met een interactieve presentatie, workshop of gastcollege vergroot zij graag de kennis over (werk-)geluk en laat luisteraars gemotiveerd en geïnspireerd achter. Met voldoende tools en enthousiasme om zelf met dit mooie onderwerp aan de slag te gaan.

Contact?

Wil je eens samen sparren over of en hoe een presentatie voor jou zou werken? Neem vrijblijvend contact op.