Spreker over werkgeluk

Ga je met werkgeluk aan de slag in jouw organisatie en wil je een goede start maken? Of ben je al een tijdje bezig en is er een bijzondere gelegenheid om werkgeluk weer eens expliciet aandacht te geven? Nodig eens een spreker over werkgeluk uit.

Spreker over werkgeluk

Nancy Peeters is initiatiefnemer van het Netwerk Werkgeluk en ervaren spreker over geluk en werkgeluk. Zij spreekt op congressen en bijeenkomsten in opdracht van beroepsorganisaties, overheid, onderwijs, welzijnsorganisaties en bedrijven.

Met een keynote, interactieve presentatie, workshop of gastcollege vergroot zij graag de kennis over (werk-)geluk. Ze laat luisteraars gemotiveerd en geïnspireerd achter, met voldoende tools en enthousiasme om zelf met dit mooie onderwerp aan de slag te gaan. Altijd actueel en up to date doordat zij voor haar activiteiten voor Netwerk Werkgeluk de nieuwste ontwikkelingen volgt. En interactief en energiek, zodat de boodschap goed blijft hangen.

Opdrachtgevers

logo's klanten spreker nov 22

Waar gaat het over?

Mogelijke onderwerpen zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe bouw je aan werkgeluk? (voor leidinggevenden, HR, bestuurders)
  • Werkgeluk, hoe doe je dat? (voor medewerkers)
  • Hoe werkt geluk? Een praktische vertaling van wetenschap naar de praktijk van geluk (voor een breed publiek geschikt)

Soms past het meer om te spreken over duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, bevlogenheid of energie op het werk. De inhoud stemmen we altijd af op het publiek, het doel van de bijeenkomst en de doelen van de organisatie.

lezing presentatie werkgeluk

Hoe doen we dat?

Je doelgroep is bijvoorbeeld medewerkers van een organisatie of leidinggevenden en HR. Ook netwerken of samenwerkingsverbanden kiezen voor een spreker over werkgeluk. Afhankelijk van de doelgroep kun je kiezen voor een praktische of theoretische presentatie.

Een theoretische presentatie focust vooral op de theorieën en het wetenschappelijk onderzoek naar deze onderwerpen en is meer geschikt voor de denkers, beleidsmakers en beslissers in je organisatie. Voor de doeners is er meer te beleven in een interactieve presentatie, waarbij we met elkaar vooral gaan beleven hoe dat nou werkt, werkgeluk. Een mooie mix is natuurlijk ook mogelijk. Online of offline, wat in de situatie het beste past.

Week van het Werkgeluk

Juist de Week van het Werkgeluk is een goede kans om je medewerkers te laten merken dat je geeft om hun werkgeluk. Een spreker over werkgeluk die handvatten geeft om zelf aan je werkgeluk te werken, is dan een mooie manier om te laten zien dat je om werkgeluk geeft. Tijdens of voor de Week van het Werkgeluk kun je ook je leidinggevenden en HR-adviseurs door een spreker over werkgeluk informeren over hoe bouwen aan werkgeluk werkt. Een startpresentatie kan, maar ook als je meer verdieping zoekt, kun je daar goed invulling aan geven door een spreker over werkgeluk in te zetten.

Contact?

Samen sparren over of en hoe een presentatie voor jou zou werken? Neem vrijblijvend contact op.