Spreker over werkgeluk

Ga je met werkgeluk aan de slag in jouw organisatie en wil je een goede start maken? Of is er een bijzondere gelegenheid om werkgeluk weer eens expliciet aandacht te geven? Nodig eens een spreker over werkgeluk uit.

Spreker over werkgeluk

Nancy Peeters is initiatiefnemer van Netwerk Werkgeluk en spreker over geluk en werkgeluk. Zij spreekt op congressen en bijeenkomsten in opdracht van beroepsorganisaties, overheid, onderwijs, welzijnsorganisaties en bedrijven.

Met een keynote, interactieve presentatie, workshop of gastcollege vergroot zij de kennis over (werk-)geluk. Ze laat luisteraars gemotiveerd en geïnspireerd achter, met tools en praktische handvaten om zelf met werkgeluk aan de slag te gaan. Altijd actueel en up to date doordat zij voor haar activiteiten voor Netwerk Werkgeluk de nieuwste ontwikkelingen in werkgeluk volgt.

Opdrachtgevers

logo's klanten spreker nov 22

Waar gaat het over?

Mogelijke onderwerpen zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe bouw je aan werkgeluk? (voor leidinggevenden, HR, bestuurders)
  • Werkgeluk, hoe doe je dat? (voor medewerkers)
  • Hoe werkt geluk? Een praktische vertaling van wetenschap naar de praktijk van geluk (voor een breed publiek geschikt)

Soms past het meer om te spreken over duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, bevlogenheid of energie op het werk. Door een persoonlijke voorbespreking is de inhoud altijd afgestemd op het publiek, het doel van de bijeenkomst en de doelen van de organisatie.

lezing presentatie werkgeluk

Contact?

Vrijblijvend sparren over of en hoe een presentatie voor jou zou werken? Neem contact op: