Lidmaatschap

Netwerk Werkgeluk versterkt en verbindt professionals in werkgeluk. Wil jij samen met anderen je kennis over werkgeluk vergroten, ervaring en praktische toepassingen met elkaar uitwisselen en deel uitmaken van een community om werken aan werkgeluk te professionaliseren? Sluit je dan aan bij Netwerk Werkgeluk.

Word lid van Netwerk Werkgeluk

Je kunt lid worden van Netwerk Werkgeluk. Daarvoor krijg je:

 • Toegang tot een community met gedreven professionals die aan werkgeluk werken om mee te sparren en om van te leren
 • Toegang tot vier meetups per jaar van Netwerk Werkgeluk, waarin we elkaar ontmoeten, leren kennen en kennis en ervaring delen (tot de ontwikkelingen dit weer toelaten doen we dit digitaal)
 • Toegang tot de online kennisbank van Netwerk Werkgeluk met een groeiend aantal whitepapers
 • Vier keer per jaar een online mastermind met de andere leden om met elkaar te sparren en te bouwen
 • Bij actuele ontwikkelingen: sparren met onderzoekers, auteurs en deskundigen in werkgeluk in masterminds, meetups of webinars
 • Vermelding op de website van Netwerk Werkgeluk op de ledenpagina met link naar je website om te bouwen aan je zichtbaarheid op internet

Voor € 495 per jaar (excl. BTW) kun je je aansluiten bij het Netwerk.

Als bonus krijg je bij het lidmaatschap:

 • Een digitaal jaarabonnement op het Tijdschrift voor Positieve Psychologie
 • Toegang tot het digitale archief van Tijdschrift voor Positieve Psychologie
 • € 30 korting op het Congres Positieve Psychologie. Het thema op 14 oktober 2021 is Positief Werken.
 • € 30 korting op het HRD-congres Liefde voor Leren
 • € 30 korting op het congres Dag van de Coach
 • 25% korting op de papieren versie van deze relevante tijdschriften: Tijdschrift voor Coaching, Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties, Tijdschrift LoopbaanVisie, Tijdschrift De Nieuwe Meso over onderwijs en leiderschap en Examens, tijdschrift voor de toetspraktijk
 • Digitale toegang tot alle actuele en voorgaande edities van deze tijdschriften
 • 50% korting op een papieren abonnement op het Tijdschrift voor Positieve Psychologie (optioneel)
 • Een papieren exemplaar van het Tijdschrift voor Positieve Psychologie.

Waarom lid worden?

Als lid versterk je jezelf en daarmee de organisatie waarvoor je werkt. Door meer kennis te hebben over werkgeluk, kun je effectiever en efficiënter zijn in je werk: welke stappen zijn nu nodig, welke interventies werken het beste in deze situatie, hoe krijg ik leidinggevenden en collega’s mee? Praktijkvoorbeelden van anderen helpen je om deze kennis naar jouw situatie te vertalen. De deskundigheid, kennis en ervaring van deskundigen en andere leden kun je gebruiken om je werk beter te doen en om een groter positief effect te hebben in je organisatie.

Meetups en masterminds

Ieder kwartaal organiseren we een meetup een mastermind exclusief voor leden.

Tijdens de meetups is er tijd om elkaar te leren kennen, om samen nieuwe kennis op te doen en om met elkaar te bespreken hoe je in de praktijk hiermee aan de slag kunt. Hierbij gebruiken we casussen uit de praktijk van de leden van Netwerk Werkgeluk. Dit zijn ‘best practices’ van overheden en bedrijven die met werkgeluk bezig zijn. We bespreken wat goed gaat en wat beter kan om zo van en met elkaar te leren. We koppelen dit vaak aan thema als positieve organisatiecultuur of appreciative inquiry of aan recent onderzoek naar werkgeluk.

Tijdens de masterminds leren we meer over een thema dat relevant is voor de leden in de uitvoering van hun werk. Onderwerpen als amplitie, zingeving in werk en werkgeluk en verbinding komen hierin voorbij. Ook presenteren hier auteurs hun nieuwe boeken op gebied van werkgeluk, zodat je kennis up to date blijft.

Hoe lid worden?

Vier keer per jaar kun je je aansluiten bij het Netwerk, vlak voor de volgende meetup. De eerstvolgende meetup vindt plaats in het najaar van 2021. Daarom kun je je in september 2021 weer aanmelden. Benieuwd? Vraag dan hieronder alvast de inspiratiegids werkgeluk aan. Dan ontvang je updates over wanneer je je kunt aanmelden én krijg je regelmatig artikelen over actuele ontwikkelingen, praktijkverhalen en inspirerende artikelen over werkgeluk.