Lidmaatschap

Hoe kan ik werkgeluk organiseren? Met wie kan ik hierin samenwerken? Hoe krijg ik leidinggevenden en medewerkers mee? Wat zijn effectieve interventies? Hoe meet je werkgeluk eigenlijk? Welke actuele kennis op gebied van werkgeluk kan ik gebruiken en hoe pas ik dat toe? Welke voorbeelden kunnen mij inspireren?

Op al deze vragen vind je antwoord bij Netwerk Werkgeluk. Want Netwerk Werkgeluk versterkt en verbindt professionals in werkgeluk.

Ervaringen met Netwerk Werkgeluk

‘Wat een waardevol netwerk!’

‘Netwerken, kennisdeling en interessante contacten’

‘Leuk om nieuwe mensen te ontmoeten die net zo enthousiast zijn over werkgeluk als ik’

‘Heel inspirerend’

‘Wat een leuke club mensen’

LEDEN VAN NETWERK WERKGELUK WERKEN O.A. BIJ:

Waarom lid worden?

In je eentje bouwen aan werkgeluk en alles zelf uitzoeken kost veel tijd, geld, energie en is niet effectief. Als lid versterk je jezelf en daarmee de organisatie(-s) waarvoor je werkt.

Met meer kennis over en praktijkvoorbeelden van werkgeluk kun je effectiever en efficiënter zijn in je werk: welke stappen zijn nu nodig, welke interventies werken het beste in deze situatie, hoe krijg ik leidinggevenden en collega’s mee?

Voor wie?

Bij het Netwerk aangesloten zijn bijvoorbeeld leidinggevenden van verschillende niveau’s, (organisatie-)adviseurs, werkgelukdeskundigen, CHO’s en professionals in HR, training, coaching en loopbaanadvies. Zij werken bij en voor grote en kleine organisaties, bedrijven en (semi-)overheden, zijn zelfstandig of in loondienst. Bevlogen, enthousiaste en inspirerende mensen. Met elkaar hebben we een brede variatie aan opleidingen en werkervaring in huis. Zo vormen we een mooi, divers netwerk met hetzelfde doel: zo goed mogelijk werken aan werkgeluk.

Wat doen we?

Verspreid door het jaar kun je deelnemen aan online en offline bijeenkomsten die net zoveel contacturen bieden als een twee- tot driedaagse training. Tijdens die bijeenkomsten wordt je bijgepraat op gebied van actuele kennis en wissel je ervaringen uit met andere werkgelukprofessionals. Zo kun je effectiever werken aan werkgeluk en een groter positief effect te hebben in je organisatie.

Als lid van Netwerk Werkgeluk maak je deel uit van een gedreven groep werkgelukprofessionals die elkaar graag verder helpen om hun werk beter en met meer plezier te doen. Ook buiten de bijeenkomsten zoeken leden contact met elkaar om samen te werken en om te sparren.

Wat krijg je als lid?

Je krijgt:

  • Vier meetups per jaar om kennis en ervaring te delen, elkaar te ontmoeten en samenwerkingspartners te vinden
  • Vier online masterminds per jaar waarin auteurs, onderzoekers en trainers hun actuele kennis over werkgeluk delen
  • Online kennisbank van Netwerk Werkgeluk met een groeiend aantal relevante whitepapers om je kennis up to date te houden en uit te bouwen
  • Online community platform voor leden om vragen en ervaringen te delen, om mee te sparren en om mee samen te werken
  • Vermelding op de website van Netwerk Werkgeluk op de ledenpagina met link naar jouw website om te bouwen aan je vindbaarheid op internet
  • En natuurlijk mag je op je website vermelden dat je bij Netwerk Werkgeluk bent aangesloten en ons logo gebruiken om je professionele uitstraling te vergroten

Als bonus krijg je bij het lidmaatschap:

  • Een digitaal abonnement op het Tijdschrift Positieve Psychologie voor actuele kennis en inspiratie
  • € 30 korting op het Congres Positieve Psychologie
  • Korting op nog meer relevante congressen op gebied van HR en coaching
  • Veel kennis: digitale toegang tot alle edities van o.a. Tijdschrift Positieve Psychologie, Tijdschrift voor Coaching, Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties, Tijdschrift LoopbaanVisie.

Aanmelden voor Netwerk Werkgeluk is slechts vier keer per jaar mogelijk. Van 10 tot en met 17 februari 17.00 uur 2022 kun je je weer aansluiten. Dan is er ook een aantrekkelijk pakket aan extra bonussen beschikbaar.

Heb je nu een vraag over het lidmaatschap? Neem even contact op.

Op de hoogte blijven? Meld je hieronder aan voor de updates van Netwerk Werkgeluk: