Agenda

Netwerk Werkgeluk versterkt en verbindt professionals in werkgeluk. Laten we elkaar ontmoeten! Wat staat er de komende tijd op de agenda van Netwerk Werkgeluk?

10 november 2020 16-17 uur – Gratis webinar Werkgeluk: cijfers, interventies en praktijkvoorbeelden

UPDATE: OPGEVEN NIET MEER MOGELIJK, WEBINAR IS VOORBIJ

Netwerk Werkgeluk geeft op verzoek van de NVP (Netwerk voor HR-professionals) ism 2DAYSMOOD een gratis toegankelijk webinar over werkgeluk. We gaan in op het nut van werkgeluk, werkgeluk meten en hoe je op basis van cijfers de juiste interventies kiest. Dit webinar staat bij uitzondering open voor niet-leden.

27 november 2020 – 12-13.30 uur – Mastermind Werkgeluk

Met elkaar sparren, van elkaar leren en elkaar versterken, dat doen we tijdens de Masterminds Werkgeluk. Tijdens deze online masterminds delen we met elkaar waar we mee bezig zijn, sparren we en kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zo blijven we in contact en inhoudelijk up to date. Een Mastermind is exclusief toegankelijk voor leden van het Netwerk Werkgeluk.

4 december 2020 – 10.00-11.00 uur – Gratis webinar: Wat kunnen we leren van Pokémon GO over werkgeluk?

Bij uitzondering is deze activiteit ook toegankelijk voor niet-leden van Netwerk Werkgeluk. Meer informatie vind je hier.

15 december 2020 13.30-17.00 uur – Meetup Netwerk Werkgeluk (online)

Laatste meetup van 2020, exclusief toegankelijk voor de leden van Netwerk Werkgeluk. Thema: thuiswerken en de effecten van de coronamaatregelen op werkgeluk: hoe houden we het leuk? Met onder andere Onno Hamburger als gast. Natuurlijk is er ruimte om met elkaar uit te wisselen en om elkaar beter te leren kennen. Verder kijken we terug op 2020 en maken we samen plannen voor 2021: hoe kunnen we met werkgeluk aan de slag en hoe kunnen we elkaar versterken?

Agenda 2021

De data voor de eerste helft van 2021 verschijnen binnenkort op de site. Hiervoor gaan we uit van online ontmoetingen. Zodra we meer duidelijkheid hebben over de ontwikkelingen rondom het coronavirus, plannen we de data voor de tweede helft van 2021.

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen in werkgeluk?

Zorg dan dat je de updates krijgt: artikelen over werkgeluk in de praktijk, actuele ontwikkelingen in werkgeluk en informatie over de activiteiten van Netwerk Werkgeluk.