Gratis inspiratiegids werkgeluk

Voor alle professionals in werkgeluk is er Netwerk Werkgeluk. Om je netwerk te vergroten zodat je van de ervaring van anderen kunt leren. Om je kennis up to date te houden, zodat je je werk effectiever en professioneler kunt doen. En omdat samen bouwen aan werkgeluk is veel leuker is dan in je eentje.

Op de hoogte blijven?

Wil je bijblijven op gebied van werkgeluk? Actuele ontwikkelingen, up to date kennis, praktijkverhalen en aankondigingen van de activiteiten van Netwerk Werkgeluk ontvangen? En nu direct inspiratie opdoen?

Hieronder vraag je de inspiratiegids werkgeluk aan. Daarin vind je de ervaring van leidinggevenden, HR-adviseurs en Chief Happiness Officers die met werkgeluk aan de slag gingen. Met theorie, inspirerende tips en praktische voorbeelden om je verder op weg te helpen.

Gratis inspiratie

Bij de gids krijg je voortaan ook de updates van Netwerk Werkgeluk met nieuws over werkgeluk en Netwerk Werkgeluk, praktijkverhalen om van te leren en om je te inspireren. Hier kun je de gratis inspiratiegids werkgeluk downloaden: