Categorieën
Werkgeluk in de praktijk

Werkgeluk in de praktijk, praat je mee?

Wat?

Op dinsdag 14 november organiseert Netwerk Werkgeluk een online gesprek over de praktijk van werkgeluk. Je kunt jouw casus inbrengen of meeluisteren naar die van anderen.

Waarom?

Omdat het waardevol is om te horen hoe werkgeluk er in de praktijk uitziet. Hoe het eigenlijk zou moeten, daarover hebben we het al vaak genoeg. Maar wat is de ‘messy reality’? Waar loop je tegenaan als je met werkgeluk aan de slag gaat? En hoe los je dat dan weer op?

Leren van werkgeluk in de praktijk

de praktijk van werkgeluk

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan dit online rondetafelgesprek. Je kunt je eigen vragen stellen, samen sparren.

We werken interactief en met casussen van de deelnemers. Zo kun je meteen ervaren hoe interessant het is om met anderen kennis en ervaringen in werkgeluk te delen. En je kunt kennismaken met het lidmaatschap van Netwerk Werkgeluk. Het Netwerk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk.

Exclusief

De activiteiten van Netwerk Werkgeluk zijn normaal exclusief voor leden toegankelijk. Deze keer zijn bij uitzondering ook niet-leden welkom. Dus wil je eens ervaren hoe het is om met andere professionals in gesprek te zijn over werkgeluk in de praktijk, zorg dan dat je erbij bent. Dit is de laatste gelegenheid in 2023 om kennis te maken met Netwerk Werkgeluk.

Praktisch

Dinsdag 14 november, 12-13 uur live via Zoom (vol = vol)

Het webinar is licht verteerbaar, luchtig én leerzaam. Neem gerust je eigen lunch mee 😉

Deelnemen aan deze bijeenkomst is gratis voor alle professionals in werkgeluk. Bij aanmelding krijg je direct de inspiratiegids werkgeluk kado.

Dit gesprek heeft inmiddels plaatsgevonden. Vraag hieronder direct de inspiratiegids werkgeluk aan en ontvang updates van Netwerk Werkgeluk. Zo blijf je op de hoogte blijft van nieuwe activiteiten.

Meer lezen over werkgeluk?

Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk. Daarom publiceert het Netwerk regelmatig nieuwe artikelen over actuele ontwikkelingen in werkgeluk, inspiratie, praktijkverhalen en Netwerk Werkgeluk.

Vraag je updates over werkgeluk aan en ontvang direct de inspiratiegids werkgeluk:

Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk

inspiratiegids werkgeluk