Categorieën
Inspiratie

Waarom ik je geweldig vind

Als je dit artikel leest, ben je waarschijnlijk iemand die zich bezig houdt met werkgeluk. En dan vind ik je geweldig.

Hoezo dan?

Omdat dat betekent dat je een waardevolle bijdrage levert aan het leven van andere mensen. Werk is belangrijk voor mensen: het kan je maken of breken. Hoe je je daar voelt, bepaalt voor een belangrijk deel hoeveel energie je buiten je werk hebt om van betekenis te zijn voor anderen: om een gezellige vader of moeder te zijn, een fanatieke vrijwilliger bij de sportclub, een liefdevolle partner.

Je wordt vanzelf wereldmooiermaker

Ook als je uit economische motieven ooit gestart bent met werkgeluk, zul je je steeds meer beseffen welke bijdrage je aan mensen en de wereld levert. Langzaam of snel: je ogen gaan open voor wat geluk op het werk voor medewerkers kan betekenen. En zo voor de mensen om hen heen. Voor je klanten en leveranciers. En voor al die mensen daaromheen die we samenleving noemen.

Ik vind je geweldig

Misschien kreeg werkgeluk je interesse omdat je het gewoon belangrijk vindt dat mensen lekker in hun vel zitten. Misschien viel je voor de voordelen zoals een hogere productiviteit en klanttevredenheid. En misschien wel omdat je allebei belangrijk vindt. Wat je redenen om te bouwen aan werkgeluk ook zijn: ik vind je geweldig!

Meer lezen over werkgeluk?

Netwerk Werkgeluk publiceert regelmatig artikelen over werkgeluk: kennis, praktijkverhalen, ervaringen. Up to date blijven over dit mooie onderwerp? Meld je dan aan voor de updates: