Categorieën
Update Netwerk Werkgeluk

Kleine aankondiging en een gunst

Even een update over hoe het ervoor staat met Netwerk Werkgeluk, een aankondiging en een vraag.

Vliegende start

Ongeveer driekwart jaar geleden ontstond het idee om Netwerk Werkgeluk op te richten. Professionals in werkgeluk hadden de behoefte om met elkaar te sparren, om van elkaar en met elkaar te leren. De voortekenen waren goed: snel groeiende interesse op het zakelijke netwerk LinkedIn, een zeer snelle stijging in het aantal lezers van de artikelen op deze site. Een krappe arbeidsmarkt waarin aantrekkelijk werkgeverschap en het binnen houden van gewilde medewerkers noodzakelijk waren, hielp in de aandacht voor werkgeluk. Ook meer aandacht voor purpose, duurzaamheid, respect voor mens en omgeving waren trends die de aandacht voor werkgeluk stimuleerden.

Onverwacht

En toen ging de samenleving op slot vlak voordat de deuren van Netwerk Werkgeluk open gingen. Soms lopen zaken anders dan je verwacht.

Hoe geweldig is het juist daarom dat het afgelopen half jaar een groep professionals in werkgeluk lid werd en elkaar steeds beter weet te vinden in Netwerk Werkgeluk. We hebben bijvoorbeeld kennis opgedaan over welke interventies nu passen om werkgeluk te blijven stimuleren. We leren van elkaar, delen successen en obstakels. Er is ruimte om te leren over werkgeluk tijdens online Masterminds, ruimte om te ontmoeten en van elkaar te leren tijdens de Meetups. En een grote bevlogenheid om meer werkgeluk in organisaties te brengen. Daarnaast verschijnen er natuurlijk steeds artikelen op deze site om – ook wie geen lid is – up to date te houden op gebied van werkgeluk.

Blijven verbeteren

Netwerk Werkgeluk wil professionals in werkgeluk verbinden en versterken. Om de kwaliteit van het Netwerk te kunnen garanderen, moeten we het aanbod blijven verbeteren en doorontwikkelen. Want alleen als het Netwerk aansluit bij wat de (potentiële) leden waardevol vinden, kunnen we van meerwaarde zijn voor elkaar. Daarom heb ik nu even de deur voor nieuwe aanmeldingen gesloten. Dat is tijdelijk, dus maak je geen zorgen. Deze sluiting gebruik ik om het aanbod te verbeteren.

Binnenkort kun je weer lid worden

Op 27 oktober staat de eerstvolgende Meetup van Netwerk Werkgeluk op de agenda. Deze is alleen toegankelijk voor leden. Het zou gaaf zijn als we je daar als nieuw lid kunnen verwelkomen. Daarom gaan binnenkort de deuren van Netwerk Werkgeluk weer open. Voor een beperkt aantal nieuwe leden, want door de coronamaatregelen is het aantal deelnemers aan bijeenkomsten natuurlijk beperkt.

UPDATE: DE DEUREN ZIJN INMIDDELS GESLOTEN EEN GAAN IN NOVEMBER WEER OPEN. MELD JE ONDER DIT ARTIKEL AAN VOOR DE UPDATES ALS JE DIT ALS EERSTE WILT WETEN.

Help je mee?

Om te zorgen dat het lidmaatschap van Netwerk Werkgeluk aan blijft sluiten bij wat jij als professional in werkgeluk nodig hebt, wil ik je vragen om mee te denken. Zou je daarom deze korte survey van 5 vragen willen invullen? Zo kan ik het aanbod beter afstemmen op wat jij nodig hebt om je werk goed en met plezier te doen. Hartelijk dank hiervoor alvast.

Benieuwd?

Ben je benieuwd naar wat er verandert aan het lidmaatschap van Netwerk Werkgeluk? En wil je dat als eerste horen? Heb je misschien interesse in het lidmaatschap? Meld je dan aan voor de updates: