Categorieën
Actueel in werkgeluk

Kijk eens met een frisse blik naar werkgeluk

Wat hebben een biologiedocent, een fysiotherapeut en een jurist met elkaar gemeen? Ze spreken alledrie op het Congres Positieve Psychologie op 1 november 2022 in de Reehorst te Ede. Het thema ‘Positieve psychologie in de praktijk’ zet je onder andere aan het denken over positieve psychologie en werkgeluk. Kom je ook? Je gaat met een frisse blik op je werk, nieuwe contacten en inspiratie weer naar huis.

Congres Positieve Psychologie

frisse blik door netwerken

Op het Congres Positieve Psychologie vind je de vertaling van kennis uit de wetenschap van de positieve psychologie naar de praktijk. In de pauzes is er ruimte om te netwerken met andere professionals en om je licht op te steken bij informatiestands van met relevante boeken, opleidingen en meer. Een inspirerende dag om nieuwe kennis en inzichten op te doen en om interessante mensen te ontmoeten.

Programma

Dit jaar staan er voor professionals in werkgeluk een aantal interessante thema’s op het programma, bijvoorbeeld:

We verwachten een inspirerende keynote van Nele Jacobs, hoogleraar aan de Universiteit Maastricht en de Open Universiteit: ‘The best has yet to come’, met inzichten voor een positief leven. Daarnaast vind je er ook een biologiedocent, een fysiotherapeut een jurist als spreker. Bepaald geen willekeurig gekozen sprekers, kijk maar eens wie er nog meer op het programma staan.

Netwerken: kom uit je bubbel

Congres positieve psychologie: kom uit je bubbel

Een congres is natuurlijk de ideale gelegenheid om interessante nieuwe mensen te leren kennen. Zo kom je uit je bubbel, hoor je nieuwe verhalen en ervaringen. En dat kun je natuurlijk weer gebruiken in je eigen werk.

Netwerk Werkgeluk is aanwezig op dit congres. We hebben een informatiestand, waar je welkom bent om even kennis te komen maken. Speciaal voor dit congres hebben we een handig hulpmiddel om te netwerken voor je beschikbaar, waar je ook een mooie prijs mee kunt verdienen. En er ligt een leuke verrassing voor je klaar. Kom je even bij ons langs?

Ook in de workshoprondes kom je Netwerk Werkgeluk tegen bij de sessie ‘Blunders in werkgeluk die je kunt missen als kiespijn‘, over de do’s en don’ts van werkgeluk.

Aanmelden

Meer informatie over het programma en hoe je je aanmeldt, vind je op de website van Congres Positieve Psychologie. Leuk als we je daar ontmoeten, kom je even bij ons langs?

Leden van Netwerk Werkgeluk krijgen korting op dit congres en andere relevante congressen. Wil je lid worden? Meer informatie over het lidmaatschap van Netwerk Werkgeluk vind je hier.

Meer lezen over werkgeluk?

Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk. Daarom publiceert het Netwerk regelmatig nieuwe artikelen over actuele ontwikkelingen in werkgeluk, inspiratie, praktijkverhalen en Netwerk Werkgeluk.

Vraag je updates over werkgeluk aan en ontvang direct de inspiratiegids werkgeluk:

Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk

inspiratiegids werkgeluk