Categorieën
Update Netwerk Werkgeluk

Werkgeluk: trends en ontwikkelingen

Nieuwe medewerkers zijn moeilijk te vinden, de werkdruk loopt op en bedrijfskosten stijgen hard. Mensen vasthouden, een aantrekkelijk werkgever zijn voor nieuwe medewerkers en medewerkers bevlogen en energiek houden is cruciaal. Aandacht voor werkgeluk is relevanter dan ooit. Maar wat zijn de actuele trends en ontwikkelingen in werkgeluk?

Online gesprek: trends en ontwikkelingen in werkgeluk

Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk. Daarom praten we je graag bij in een inspirerend online gesprek over de trends en ontwikkelingen in werkgeluk. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

trends en ontwikkelingen werkgeluk

Wat gaan we doen?

Met elkaar kijken we naar:

  • Welke trends en ontwikkelingen spelen er nu op de arbeidsmarkt?
  • Wat betekent dit voor werkgeluk in jouw organisatie?
  • Hoe kun je hiernaar handelen?

Voor wie?

Ben je directeur, leidinggevende, (strategisch) HR-adviseur, P&O-er, Chief Happiness Officer, werkgelukdeskundige, organisatieadviseur, coach, trainer, loopbaanadviseur of werk je op een andere manier aan werkgeluk in organisaties en voor medewerkers? Dan is dit online gesprek juist voor jou interessant.

Praktisch

samen leren over werkgeluk
  • Online, dus gewoon vanuit huis, auto of werk te volgen.
  • We houden het licht verteerbaar, luchtig én leerzaam.
  • Rond lunchtijd: neem gerust je eigen lunch mee 😉
  • Er is een maximaal aantal deelnemers om het werkbaar en interactief te houden.
  • Zorg dat je erbij bent. Vanwege het interactieve karakter maken geen opname.

Wanneer?

Donderdag 8 september 2022 12-13.30 live via Zoom

Dinsdag 13 september 12-13.30 live via Zoom

UPDATE: de gesprekken hebben intussen plaatsgevonden. Gemist en wil je een op de hoogte blijven van een volgende kans? Meld je hier aan voor updates van Netwerk Werkgeluk. Je krijgt direct de inspiratiegids werkgeluk.

Waarom meedoen?

Aan het einde van dit online gesprek weet je wat de trends en ontwikkelingen zijn op de arbeidsmarkt en wat dit betekent voor hoe je met werkgeluk in jouw organisatie aan de slag kunt.

We maken er een informatief en inspirerend gesprek over trends en ontwikkelingen in werkgeluk van. Interactief, zodat je meteen kunt proeven aan het lidmaatschap van Netwerk Werkgeluk. Handig, want van 5 tot en met 15 september kun je je weer aansluiten als lid van Netwerk Werkgeluk, met een mooi pakket aan extra’s.

Doe je mee?

Deelnemen is gratis: een kadootje voor alle professionals in werkgeluk. Bij aanmelding ontvang je direct een inspirerende verrassing.

UPDATE: de gesprekken hebben intussen plaatsgevonden. Gemist en wil je een op de hoogte blijven van een volgende kans? Meld je hieronder aan voor updates van Netwerk Werkgeluk. Je krijgt direct de inspiratiegids werkgeluk.

Meer lezen over werkgeluk?

Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk. Daarom publiceert het Netwerk regelmatig nieuwe artikelen over actuele ontwikkelingen in werkgeluk, inspiratie, praktijkverhalen en Netwerk Werkgeluk.

Vraag je updates over werkgeluk aan en ontvang direct de inspiratiegids werkgeluk:

Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk

inspiratiegids werkgeluk