Categorieën
Update Netwerk Werkgeluk

Eén recept voor werkgeluk

‘Je bent dus het Netwerk aan het opschalen.’

Mijn wenkbrauwen schoten omhoog. ‘Huh?’ stamelde ik. Maar hij had gelijk. Wat vreemd dat ik dat zelf nog niet gezien had.

Niet één recept voor werkgeluk

recept voor werkgeluk

Netwerk Werkgeluk staat. Na twee en een half jaar is er nu een groep van tientallen professionals in werkgeluk die vier keer per jaar bij elkaar komen en nog veel vaker online samen leren en ervaring uitwisselen. Een actieve community waarin enthousiaste professionals elkaar opzoeken en verder helpen.

Regelmatig deelt een lid over bouwen aan werkgeluk in de eigen werkpraktijk en sparren we hierover. We nemen een kijkje in elkaars keuken. Wat kunnen we van deze casus leren, wat herkennen we, waar hebben we vragen over? En hoe zou dit verder kunnen gaan? Zo leren we samen. Want er is niet één standaard recept voor werkgeluk. De inbrenger van de casus gaat vaak met een nieuw perspectief en inspiratie voor het vervolg naar huis. En de andere leden ook, dat voelt echt als win-win.

In de keuken van Netwerk Werkgeluk

Netwerk Werkgeluk voedt de leden met kennis en ervaring omtrent werkgeluk. Om de leden van het Netwerk te blijven voeden, moet ik me ook blijven voeden. Natuurlijk lees ik graag de nieuwste boeken over werkgeluk, bezoek ik congressen en volg ik trainingen. Zo vind ik de nieuwste invalshoeken en kennis over werkgeluk om te delen met de leden.

Nu Netwerk Werkgeluk staat, is het een uitdaging om verder te groeien. Hoe meer leden het Netwerk heeft, des te meer kunnen we van elkaar leren en elkaar inspireren. Het Netwerk laten groeien, betekent dat ik ook moet groeien. En dat gaan niet zonder input van buitenaf. Dus leer ik graag van anderen.

In het gesprek waarin ik me realiseerde dat ik in de fase van opschalen was beland, voelde ik de waarde van het perspectief van de ander. Juist door mijn werk voor het Netwerk met anderen te bespreken, kreeg ik er een frisse kijk op. Zo zag ik waar het goed gaat en waar het beter kan, welke kansen er zijn en welke ontwikkelingen mogelijk zijn. Precies wat er bij de leden van het Netwerk gebeurt dus. Daar ontwikkel je je ook door in gesprek te zijn met anderen in hetzelfde vakgebied. Zo wordt je een effectievere professional in werkgeluk en het is een bijdrage aan je eigen werkgeluk.

Even proeven?

samen koken

Netwerk Werkgeluk groeit. Het staat open voor nieuwe leden. Van 5 tot en met 15 september kun je weer lid worden van Netwerk Werkgeluk. Dan krijg je ook nog een mooi pakket aan bonussen bij je lidmaatschap.

Wil je eens proeven aan hoe het is om samen met anderen in gesprek te zijn over werkgeluk? Plus horen wat de actuele ontwikkelingen Meld je dan aan voor de online gesprekken over werkgeluk op 8 of 13 september 2022. Gratis toegankelijk voor alle professionals in werkgeluk. Omdat je van elkaar leert en om zo een beter beeld te krijgen van het lidmaatschap van Netwerk Werkgeluk. Meer over deze gesprekken en over hoe je je aanmeldt, lees je hier.

Passen deze data niet in je agenda? Vraag dan hieronder de inspiratiegids werkgeluk aan. Er komen vast in de toekomst nieuwe kansen en zo blijf je daarvan op de hoogte. Je bent altijd welkom om te kijken of ook jij je verder zou willen ontwikkelen binnen Netwerk Werkgeluk, nu of later.

Meer lezen over werkgeluk?

Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk. Daarom publiceert het Netwerk regelmatig nieuwe artikelen over actuele ontwikkelingen in werkgeluk, inspiratie, praktijkverhalen en Netwerk Werkgeluk.

Vraag je updates over werkgeluk aan en ontvang direct de inspiratiegids werkgeluk:

Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk

inspiratiegids werkgeluk