Categorieën
Update Netwerk Werkgeluk

Lid worden? Het kan bijna!

De belangstelling voor het lidmaatschap van het Netwerk Werkgeluk is groot, zowel uit Nederland als uit Vlaanderen. Toch moet je nog heel even wachten voor je je kunt aanmelden. Waarom? Omdat ik bezig ben om van dit netwerk een fantastisch netwerk te maken. En de deuren niet wil opengooien voor het dat is.

Wat gebeurt er nu?

Achter de schermen ontwikkel ik samenwerkingen met interessante partners die voor de leden van het Netwerk Werkgeluk grote meerwaarde hebben. Ik kan nog niet verklappen welke afspraken ik maak, maar ik weet zeker dat deze samenwerkingen je helpen om je professioneel verder te ontwikkelen en om je kennis, je contacten en ervaring verder uit te breiden. Deze samenwerkingen maken je lidmaatschap veel interessanter en waardevoller. En wil ik graag opnemen in het totaalpakket dat het Netwerk Werkgeluk je als lid kan bieden. Zo krijg je zoveel mogelijk waarde voor je lidmaatschap.

Startbijeenkomst

Voor de startbijeenkomst kunnen we waarschijnlijk op een fantastische locatie terecht. Een fijne plek die recht doet aan de kwaliteit die ik de leden van dit netwerk wil bieden en met een bijzonder inspirerend verhaal. Ook inhoudelijk wil ik jullie een interessante bijeenkomst bieden. Dat ben ik nu aan het regelen.

Deuren open?

Er moeten dus nog een paar puntjes op de i. Naar verwachting kan ik binnenkort aankondigen wanneer de mogelijkheid om je aan te melden voor het lidmaatschap open gaat. Met binnenkort bedoel ik binnen nu en twee weken. Dan kan ik je bekend maken welke kosten er aan het lidmaatschap verbonden zijn.

Ik weet dat ik je geduld op de proef stel. Volg de updates. Hou nog even vol. Want voor minder dan ‘geweldig’ doe ik het niet.

Hartelijke groet,

Nancy Peeters

Oprichter Netwerk Werkgeluk

UPDATE: intussen is de aanmelding voor het lidmaatschap geopend. Je kunt hier alle informatie over het lidmaatschap vinden.