Categorieën
Update Netwerk Werkgeluk

Gratis webinar: wat Pokémon GO ons leert over werkgeluk

Online games zijn zo gemaakt dat zij hun spelers motiveren om te blijven spelen. Ze zijn daar zo goed in dat ze soms zelfs verslavend zijn. Hoe doen ze dat? En wat kunnen we daarvan leren over werkgeluk?

Op vrijdag 4 december geeft Netwerk Werkgeluk een interactief webinar over wat Pokémon GO ons leert over werkgeluk.

Informatief en met een knipoog. Over de overeenkomsten tussen games en leuk werk. We werken interactief, zodat je meteen kunt ervaren hoe het is om met anderen kennis en ervaringen in werkgeluk te delen.

Voor wie?

Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk. Ben je directeur, leidinggevende, (strategisch) HR-adviseur, P&O-er, Chief Happiness Officer, werkgelukdeskundige, organisatieadviseur of werk je op een andere manier aan werkgeluk in organisaties en voor medewerkers? Dan is het webinar juist voor jou interessant. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Exclusief

Let op: de activiteiten van Netwerk Werkgeluk zijn normaal exclusief voor leden toegankelijk. Bij uitzondering zijn nu ook niet-leden welkom bij dit webinar. Dus wil je eens ervaren hoe het is om met andere professionals je kennis en netwerk te verstevigen, zorg dan dat je erbij bent.

Praktische informatie:

Vrijdag 4 december van 10 tot 11 uur live via Zoom. Gewoon vanuit huis te volgen dus, of vanaf je werk. Denk je dat het interessant is voor iemand die jij kent? Deel deze aankondiging dan gerust.

Er is een maximaal aantal deelnemers om het werkbaar en informatief te houden. We maken geen opname. De link om deel te nemen, ontvang je een half uur voor de start per mail.

Kadootje

Deelnemen aan het webinar is gratis: een kadootje voor alle professionals in werkgeluk. Omdat het leuk is om samen te sparren. De input van het webinar gebruik ik voor een artikel over Pokémon GO en werkgeluk. Dat publiceer ik later op deze site. Als je de updates van Netwerk Werkgeluk blijft lezen, krijg je per mail een seintje als het online staat.

Meedoen?

Aanmelden voor het webinar is niet meer mogelijk. Wel kun je je aanmelden voor de updates van Netwerk Werkgeluk: