Categorieën
Update Netwerk Werkgeluk

Gratis webinar: de menselijke misser in werkgeluk die jij niet hoeft te maken

UPDATE: Deze webinars hebben intussen plaatsgevonden. Wil je in de toekomst aan een ander webinar van Netwerk Werkgeluk deelnemen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom werkgeluk en het Netwerk? Vraag hier je inspiratiegids werkgeluk aan en ontvang voortaan de updates van Netwerk Werkgeluk. Dan blijf je op de hoogte van de activiteiten.

Dit webinar laat je een hele menselijke misser zien die vaak voorkomt, als we werken aan werkgeluk in organisaties: in je enthousiasme vergeet je om je collega’s mee te nemen in het bouwen aan werkgeluk.

Ambassadeurs

Daarom gaat het webinar over hoe je collega’s mee kunt nemen in deze positieve organisatieverandering, over hoe je ambassadeurs maakt van collega’s. Want mensen meenemen, dat is een cruciale factor die bepaalt of je faalt of slaagt.

Inspiratie en interactie

Het webinar is er om je te inspireren, om van te leren en om te zorgen dat jij geen onnodige fouten maakt in werkgeluk. En over wat je dan wel moet doen, natuurlijk. We werken interactief, zodat je meteen kunt ervaren hoe leuk het is om met anderen kennis en ervaringen in werkgeluk te delen.

Voor wie?

Ben je directeur, leidinggevende, (strategisch) HR-adviseur, P&O-er, Chief Happiness Officer, werkgelukdeskundige, organisatieadviseur of werk je op een andere manier aan werkgeluk in organisaties en voor medewerkers? Dan is het webinar juist voor jou interessant. Je bent van harte welkom om zo kennis te maken met Netwerk Werkgeluk. Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk.

Exclusief

De activiteiten van Netwerk Werkgeluk zijn normaal exclusief voor leden toegankelijk. Bij dit webinar zijn bij uitzondering ook niet-leden welkom. Dus wil je eens ervaren hoe het is om met andere professionals je kennis en netwerk te verstevigen, zorg dan dat je erbij bent.

Praktische informatie:

Dinsdag 20 april 2021, 9.30-11 uur live via Zoom

Dinsdag 20 april 2021, 12-13.30 uur live via Zoom VOL

Vrijdag 23 april 2021, 9.30-11 uur live via Zoom

Vrijdag 23 april 2021, 12-13.30 uur live via Zoom VOL

Gewoon vanuit huis te volgen dus, of vanaf je werk. Het webinar is licht verteerbaar, luchtig én leerzaam. Rond koffietijd en rond lunchtijd: neem gerust je boterham mee 😉

Er is een maximaal aantal deelnemers om het werkbaar en interactief te houden. We maken geen opname.

Kadootje

Deelnemen aan het webinar is gratis: een kado voor alle professionals in werkgeluk. En achteraf krijg je als extra kado de whitepaper ‘De menselijke misser in werkgeluk die jij niet hoeft te maken’, om te zorgen dat jij voortaan weet hoe het wél moet. En je ontvangt voortaan de updates van Netwerk Werkgeluk met nieuws over werkgeluk en Netwerk Werkgeluk. Je bent van harte welkom!

Meer lezen over werkgeluk?

Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk. Daarom publiceert het Netwerk regelmatig nieuwe artikelen over actuele ontwikkelingen in werkgeluk, inspiratie, praktijkverhalen en Netwerk Werkgeluk.