Categorieën
Update Netwerk Werkgeluk

Gratis webinar: de grootste denkfout in werkgeluk die bijna iedereen maakt

UPDATE: Beide data zijn vol. Wil je in de toekomst aan een ander webinar van Netwerk Werkgeluk deelnemen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom werkgeluk en het Netwerk? Meld je dan hieronder aan voor de updates van Netwerk Werkgeluk. Je krijgt dan direct de inspiratiegids werkgeluk.

Netwerk Werkgeluk geeft in het kader van de Dutch Happiness Week 2021 een inspirerend webinar over de grootste denkfout in werkgeluk die bijna iedereen maakt.

fout in werkgeluk

Informatief en met een knipoog. Over waar we vaak de mist in gaan, als we werken aan werkgeluk in organisaties. Om je te inspireren, om van te leren en om te zorgen dat jij geen onnodige fouten maakt in werkgeluk. En over wat je dan wel moet doen, natuurlijk. We werken interactief, zodat je meteen kunt ervaren hoe leuk het is om met anderen kennis en ervaringen in werkgeluk te delen.

Voor wie?

Ben je directeur, leidinggevende, (strategisch) HR-adviseur, P&O-er, Chief Happiness Officer, werkgelukdeskundige, organisatieadviseur of werk je op een andere manier aan werkgeluk in organisaties en voor medewerkers? Dan is het webinar juist voor jou interessant. Je bent van harte welkom om zo kennis te maken met Netwerk Werkgeluk. Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk.

Exclusief

De activiteiten van Netwerk Werkgeluk zijn normaal exclusief voor leden toegankelijk. Bij dit webinar zijn bij uitzondering ook niet-leden welkom. Dus wil je eens ervaren hoe het is om met andere professionals je kennis en netwerk te verstevigen, zorg dan dat je erbij bent.

Praktische informatie:

Dinsdag 16 maart 2021, 12-13.30 uur live via Zoom VOL

Vrijdag 19 maart 2021, 12-13.30 uur live via Zoom VOL

Gewoon vanuit huis te volgen dus, of vanaf je werk. Het webinar is licht verteerbaar, luchtig én leerzaam. Rond lunchtijd: neem gerust je boterham mee 😉

Er is een maximaal aantal deelnemers om het werkbaar en interactief te houden. We maken geen opname. Terugkijken is dus niet mogelijk.

Kadootje

kadootje

Deelnemen aan het webinar is gratis: een kado voor alle professionals in werkgeluk. En achteraf krijg je als extra kado de whitepaper ‘De grootste denkfout in werkgeluk die bijna iedereen maakt’, om te zorgen dat jij voortaan weet hoe het wél moet.

Meer lezen over werkgeluk?

Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk. Daarom publiceert het Netwerk regelmatig nieuwe artikelen over actuele ontwikkelingen in werkgeluk, inspiratie, praktijkverhalen en Netwerk Werkgeluk.