Categorieën
Het nut van een netwerk

Gooi je anker uit

Werkgeluk vind je belangrijk. Maar in de dagelijkse hectiek is het weleens lastig om er die extra stap voor te zetten. De waan van de dag, je mist de inspiratie of de aansluiting met mensen die aan hetzelfde werken, herken je dat?

Maak tijd vrij voor je ontwikkeling

Soms heb je even een stok achter de deur nodig. Door er gewoon even tijd voor vrij te maken, je hoofd te vullen met nieuwe ideeën en inzichten. Met anderen te sparren, te luisteren naar hun voorbeelden. Je in elkaar herkennen.

Het nut van een netwerk

Laat het Netwerk Werkgeluk dan maar even je anker zijn. Sluit aan bij live of online activiteiten met andere professionals in werkgeluk, om nieuwe energie, inspiratie en kennis op te doen. En om contacten te leggen met andere professionals waar je tussendoor ook even mee kunt sparren. Om met elkaar te delen en van elkaar te horen waar je mee bezig bent.

Een netwerk is halen en brengen, produceren en consumeren. En een mooie basis om in de wereld te zetten wat jij belangrijk vindt: werkgeluk in organisaties.

Gooi je anker uit

Gooi je anker uit. Zorg dat je aan werkgeluk bouwt en blijft bouwen. Word lid en sluit je aan bij Netwerk Werkgeluk. Weten hoe dat werkt?

Of straks pas?

Je kunt wachten. Maar dat hoeft niet. Toch nu alvast even kijken?