Categorieën
Update Netwerk Werkgeluk

Gratis webinar: blunders in werkgeluk die je kunt missen als kiespijn

UPDATE: dit webinar heeft intussen plaatsgevonden. Jammer dat je het gemist hebt? Meld je hier aan voor de updates van Netwerk Werkgeluk en hoor als eerste wanneer er weer een nieuwe kans is.

Netwerk Werkgeluk geeft een inspirerend webinar over blunders in werkgeluk die je kunt missen als kiespijn.

Informatief en met een knipoog. Over blunders, missers en doe-maar-niet-ers voor wie werkt aan werkgeluk in organisaties. Om je te inspireren, om van te leren en om te zorgen dat jij geen onnodige fouten maakt in werkgeluk. En over wat je dan wel moet doen, natuurlijk. We werken interactief. Zo kun je meteen kennismaken met Netwerk Werkgeluk en ervaren hoe leuk het is om met anderen kennis en ervaringen in werkgeluk te delen. Want Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk.

Voor wie?

Ben je directeur, leidinggevende, (strategisch) HR-adviseur, P&O-er, Chief Happiness Officer, werkgelukdeskundige, organisatieadviseur of werk je op een andere manier aan werkgeluk in organisaties en voor medewerkers? Dan is het webinar juist voor jou interessant. Je bent van harte welkom om zo kennis te maken met Netwerk Werkgeluk.

Exclusief

De activiteiten van Netwerk Werkgeluk zijn normaal exclusief voor leden toegankelijk. Bij dit webinar zijn bij uitzondering ook niet-leden welkom. Dus wil je eens ervaren hoe het is om met andere professionals je kennis en netwerk te verstevigen, zorg dan dat je erbij bent.

Praktische informatie:

Maandag 14 juni 2021, 12-13.30 uur live via Zoom (WEBINAR HEEFT REEDS PLAATSGEVONDEN)

Gewoon vanuit huis te volgen dus, of vanaf je werk. Het webinar is licht verteerbaar, luchtig én leerzaam. Rond lunchtijd: neem gerust je eigen boterham mee 😉

Er is een maximaal aantal deelnemers om het werkbaar en interactief te houden. We maken geen opname.

Goed om te weten

Je aansluiten bij Netwerk Werkgeluk is slechts vier keer per jaar mogelijk. Op maandag 14 juni – de dag van dit webinar – gaan de deuren weer open. Daarom krijg je ook meteen informatie over wat het lidmaatschap inhoudt.

Van maandag 14 juni tot en met donderdag 17 juni kun je je aanmelden. Dan kun je op donderdag 24 juni direct mee doen met de eerstvolgende meetup, waarin we kennis delen en een casus werkgeluk in de praktijk bespreken.

Kadootje

Deelnemen aan het webinar is gratis: een kadootje voor alle professionals in werkgeluk. En achteraf krijg je als extra kado de whitepaper ’17 Werkgelukmissers die je kunt missen als kiespijn’, om te zorgen dat jij die fouten niet hoeft te maken.

Meer lezen over werkgeluk?

Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk. Daarom publiceert het Netwerk regelmatig nieuwe artikelen over actuele ontwikkelingen in werkgeluk, inspiratie, praktijkverhalen en Netwerk Werkgeluk.