Categorieën
Nieuws over werkgeluk

Gratis webinar: Blunders in werkgeluk die je kunt missen als kiespijn

Op dinsdag 22 september geeft Netwerk Werkgeluk in het kader van de Week van het Werkgeluk een inspirerend webinar over blunders in werkgeluk die je kunt missen als kiespijn.

Informatief en met een knipoog. Over blunders, missers en doe-maar-niet-ers voor wie werkt aan werkgeluk in organisaties. Om je te inspireren, om van te leren en om te zorgen dat jij geen onnodige fouten maakt in werkgeluk. En over wat je dan wel moet doen, natuurlijk. We werken interactief, zodat je meteen kunt ervaren hoe leuk het is om met anderen kennis en ervaringen in werkgeluk te delen.

Voor wie?

Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk. Ben je directeur, leidinggevende, (strategisch) HR-adviseur, P&O-er, Chief Happiness Officer, werkgelukdeskundige, organisatieadviseur of werk je op een andere manier aan werkgeluk in organisaties en voor medewerkers? Dan is het webinar juist voor jou interessant. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Exclusief

Let op: de activiteiten van Netwerk Werkgeluk zijn normaal exclusief voor leden toegankelijk. Voor de Week van het Werkgeluk zijn bij uitzondering ook niet-leden welkom bij dit webinar. Dus wil je eens ervaren hoe het is om met andere professionals je kennis en netwerk te verstevigen, zorg dan dat je erbij bent.

Praktische informatie:

Dinsdag 22 september 2020 11-12.30 uur live via Zoom. Gewoon vanuit huis te volgen dus, of vanaf je werk. Rond lunchtijd: neem gerust je lunch mee. Het webinar is licht verteerbaar, luchtig én leerzaam, dus het mag vast ook in de tijd van de baas 😉

Er is een maximaal aantal deelnemers om het werkbaar en informatief te houden. We maken geen opname. De link om deel te nemen, ontvang je kort voor de start per mail.

Kadootje

Deelnemen aan het webinar is gratis: een kadootje voor alle professionals in werkgeluk. En achteraf krijg je als extra kado de whitepaper ’17 Werkgelukmissers die je kunt missen als kiespijn’, om te zorgen dat je die fouten niet hoeft te maken.

UPDATE

Het webinar was volgeboekt en is intussen geweest. Wel kun je je hieronder aanmelden voor de updates van Netwerk Werkgeluk. Dan ontvang je as. zondag de whitepaper ’17 Werkgelukmissers die je kunt missen als kiespijn’ per mail. En meer updates over werkgeluk en Netwerk Werkgeluk: