Categorieën
Nieuws over werkgeluk

Gratis webinar: Blunders in werkgeluk die je kunt missen als kiespijn

UPDATE: Alle plekken zijn vergeven. Deelnemen is niet meer mogelijk. Meld je aan voor de updates van Netwerk Werkgeluk om te horen wanneer er een nieuw webinar gepland staat. Je ontvangt meteen de Inspiratiegids werkgeluk per mail. Aanmelden voor updates doe je hier.

Netwerk Werkgeluk geeft een inspirerend webinar over blunders in werkgeluk die je kunt missen als kiespijn.

Informatief en met een knipoog. Over blunders, missers en doe-maar-niet-ers voor wie werkt aan werkgeluk in organisaties. Om je te inspireren, om van te leren en om te zorgen dat jij geen onnodige fouten maakt in werkgeluk. En over wat je dan wel moet doen, natuurlijk. We werken interactief, zodat je meteen kunt ervaren hoe leuk het is om met anderen kennis en ervaringen in werkgeluk te delen.

Voor wie?

Ben je directeur, leidinggevende, (strategisch) HR-adviseur, P&O-er, Chief Happiness Officer, werkgelukdeskundige, organisatieadviseur of werk je op een andere manier aan werkgeluk in organisaties en voor medewerkers? Dan is het webinar juist voor jou interessant. Je bent van harte welkom om zo kennis te maken met Netwerk Werkgeluk. Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk.

Exclusief

De activiteiten van Netwerk Werkgeluk zijn normaal exclusief voor leden toegankelijk. Bij dit webinar zijn bij uitzondering ook niet-leden welkom. Dus wil je eens ervaren hoe het is om met andere professionals je kennis en netwerk te verstevigen, zorg dan dat je erbij bent.

Praktische informatie:

Vrijdag 22 januari 2021, 10-11 uur live via Zoom (Vol)

Vrijdag 22 januari 2021, 14-15 uur live via Zoom (Vol)

Dinsdag 26 januari 10-11 uur live via Zoom (Vol)

Dinsdag 26 januari 14-15 uur live via Zoom (Vol)

Vrijdag 29 januari 2021, 10-11 uur via Zoom (Vol)

Vrijdag 29 januari 2021, 14-15 uur via Zoom (Vol)

Gewoon vanuit huis te volgen dus, of vanaf je werk. Het webinar is licht verteerbaar, luchtig én leerzaam. Rond koffietijd: neem gerust je eigen drankje en een koekje mee 😉

Er is een maximaal aantal deelnemers om het werkbaar en interactief te houden. We maken geen opname.

Kadootje

Deelnemen aan het webinar is gratis: een kadootje voor alle professionals in werkgeluk. En achteraf krijg je als extra kado de whitepaper ’17 Werkgelukmissers die je kunt missen als kiespijn’, om te zorgen dat je die fouten niet hoeft te maken.

Meer lezen over werkgeluk?

Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk. Daarom verschijnen er regelmatig artikelen over de ontwikkelingen rondom het Netwerk, actuele ontwikkelingen, praktijkverhalen en inspirerende artikelen over werkgeluk. Wil je up to date blijven en voortaan gratis meelezen? Meld je aan voor de updates van Netwerk Werkgeluk: