Categorieën
Update Netwerk Werkgeluk

Even een break

Midden in de eerste golf van het coronavirus heeft Netwerk Werkgeluk in 2020 een eerste start gemaakt. We deelden onze eigen praktijkverhalen en leerden meer over o.a. thuiswerken in deze bijzondere tijd, de effecten van de coronacrisis op werkgeluk, de invloed van de fysieke omgeving op werkgeluk, liefde en werkgeluk en we spraken de auteurs van nieuwe boeken die uitkwamen over werkgeluk, organisatiecultuur en amplitie.

Verder bouwen

In 2021 bouwen we verder aan een netwerk dat werkgelukprofessionals versterkt en verbindt. Een netwerk waar je uit de eerste hand van onderzoekers en trainers de laatste ontwikkelingen in werkgeluk hoort en samen met andere professionals bouwt aan organisaties waarin werkgeluk en goede resultaten voor de organisatie hand in hand gaan.

Geïnspireerd 2021 gewenst

Wendbaar zijn, dealen met het onverwachte, dat gaat het beste als je lekker in je vel zit. Ook als je graag bouwt aan werkgeluk, is even een break nemen best een goed idee. Om op te laden, nieuwe ideeën op te doen en om even bij te komen van alle successen en missers van het afgelopen jaar. Netwerk Werkgeluk wenst je voor 2021 een geïnspireerde start:

2020 was een jaar vol onverwachte wendingen. De een past dat prima, de ander wat minder. En de start van 2021 zal ons verrassingen blijven brengen. Wat er ook op ons pad gaat komen, in 2021 gaan we het netwerk verder uitbouwen. Daarmee willen we het werkgeluk van werkend Nederland een boost geven. Je bent van harte welkom bij het Netwerk. Dus hou de ontwikkelingen in 2021 in de gaten.

Meer lezen over werkgeluk?

Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk. Daarom publiceert het Netwerk regelmatig nieuwe artikelen over actuele ontwikkelingen in werkgeluk, inspiratie, praktijkverhalen en Netwerk Werkgeluk.