Categorieën
Update Netwerk Werkgeluk

De praktijk van werkgeluk: kijk je mee?

Update: deze bijeenkomst heeft reeds plaatsgevonden. Voor informatie over een nieuwe kans volg je de updates van Netwerk Werkgeluk.

Op 21 september organiseert Netwerk Werkgeluk een rondetafelbijeenkomst over de praktijk van werkgeluk.

Waarom? Omdat het fijn is om nou eens te horen hoe werkgeluk er in de praktijk uitziet. Hoe het eigenlijk zou moeten, daarover hebben we het al vaak genoeg. Maar wat is de ‘messy reality’? Waar loop je tegenaan als je met werkgeluk aan de slag gaat? En hoe los je dat dan weer op?

Kom uit je bubbel!

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan dit online rondetafelgesprek. Je hoort de praktijkverhalen van ervaren rotten in het vak en starters. En je kunt je eigen vragen stellen, samen sparren. Kom uit je bubbel en doe mee.

We werken interactief. Zo kun je meteen kennismaken met Netwerk Werkgeluk en ervaren hoe leuk het is om met anderen kennis en ervaringen in werkgeluk te delen. Want Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk.

Voor wie?

Ben je directeur, leidinggevende, (strategisch) HR-adviseur, P&O-er, Chief Happiness Officer, werkgelukdeskundige, organisatieadviseur of werk je op een andere manier aan werkgeluk in organisaties en voor medewerkers? Dan is deze bijeenkomst juist voor jou interessant. Je bent van harte welkom om zo kennis te maken met Netwerk Werkgeluk.

Exclusief

De activiteiten van Netwerk Werkgeluk zijn normaal exclusief voor leden toegankelijk. Deze keer zijn bij uitzondering ook niet-leden welkom. Dus wil je eens ervaren hoe het is om met andere professionals je kennis en netwerk te verstevigen, zorg dan dat je erbij bent.

Praktische informatie:

Dinsdag 21 september 2021, 12-13.30 uur live via Zoom (bijna vol)

Gewoon vanuit huis te volgen dus, of vanaf je werk. Het webinar is licht verteerbaar, luchtig én leerzaam. Rond lunchtijd: neem gerust je eigen boterham mee 😉

Er is een maximaal aantal deelnemers om het werkbaar en interactief te houden. We maken geen opname.

Kadootje

Deelnemen aan deze bijeenkomst is gratis: een kadootje voor alle professionals in werkgeluk. En achteraf krijg je als extra kado de whitepaper ‘Vijf beginnersfouten in werkgeluk die je gemakkelijk kunt voorkomen’, om te zorgen dat jij die fouten niet hoeft te maken.

Update: deze bijeenkomst heeft reeds plaatsgevonden. Voor informatie over een nieuwe kans volg je de updates van Netwerk Werkgeluk.

Meer lezen over werkgeluk?

Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk. Daarom publiceert het Netwerk regelmatig nieuwe artikelen over actuele ontwikkelingen in werkgeluk, inspiratie, praktijkverhalen en Netwerk Werkgeluk.