Categorieën
Update Netwerk Werkgeluk

Werkgeluk: trends en ontwikkelingen

Weet jij wat nu de trends en ontwikkelingen zijn in werkgeluk? Netwerk Werkgeluk organiseert een inspirerend online gesprek over wat actueel is in werkgeluk. En jij bent van harte welkom.

UPDATE: de gesprekken hebben intussen plaatsgevonden. Gemist en wil je een op de hoogte blijven van een volgende kans? Meld je aan voor updates van Netwerk Werkgeluk. Je krijgt direct de inspiratiegids werkgeluk. Met glimlachgarantie 😉 Kijk maar.

gesprek over werkgeluk

Wat gaan we doen?

Met elkaar kijken we naar:

  • Welke trends en ontwikkelingen spelen er nu in werkgeluk?
  • Wat betekent dit voor jouw organisatie?
  • Hoe kun je hierop anticiperen?

We maken er een informatief en inspirerend gesprek van. We werken interactief, zodat je meteen kunt ervaren hoe leuk het is om met anderen in gesprek te zijn over werkgeluk.

Voor wie?

Ben je directeur, leidinggevende, (strategisch) HR-adviseur, P&O-er, Chief Happiness Officer, werkgelukdeskundige, organisatieadviseur of werk je op een andere manier aan werkgeluk in organisaties en voor medewerkers? Dan is dit online gesprek juist voor jou interessant. Je bent van harte welkom om zo kennis te maken met Netwerk Werkgeluk. Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk.

Deelnemen is gratis: een kadootje voor alle professionals in werkgeluk.

Praktisch:

meedoen

Gewoon vanuit huis te volgen dus, of vanaf je werk. We houden het licht verteerbaar, luchtig én leerzaam. Rond lunchtijd: neem gerust je eigen lunch mee 😉

Er is een maximaal aantal deelnemers om het werkbaar en interactief te houden. We maken geen opname. Zorg dus dat je erbij bent.

Dinsdag 19 april 2022 12-13.30 live via Zoom

Vrijdag 22 april 12-13.30 live via Zoom

Vrijdag 13 mei 12-13.30 live via Zoom

Dinsdag 24 mei 2022 12-13.30 live via Zoom

Doe je mee?

Aan het einde van dit online gesprek weet je wat actueel is in werkgeluk en hoe jij hiermee in jouw organisatie aan de slag kunt. Je kunt proeven aan het lidmaatschap van Netwerk Werkgeluk. En bij aanmelding voor dit gesprek ontvang je direct een inspirerende verrassing.

Omdat de gesprekken intussen hebben plaatsgevonden, kun je je niet meer aanmelden. Meld je hieronder aan voor updates van het Netwerk om op de hoogte te blijven van komende activiteiten:

Meer lezen over werkgeluk?

Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk. Daarom publiceert het Netwerk regelmatig nieuwe artikelen over actuele ontwikkelingen in werkgeluk, inspiratie, praktijkverhalen en Netwerk Werkgeluk.

Vraag je updates over werkgeluk aan en ontvang direct de inspiratiegids werkgeluk:

Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk

inspiratiegids werkgeluk