Categorieën
Update Netwerk Werkgeluk

Aan de slag met werkgeluk in 2023

Laat je niet overvallen door wat je kunt voorspellen.

Weet jij al hoe je in 2023 met werkgeluk aan de slag gaat? Netwerk Werkgeluk organiseert een inspirerend online gesprek over werkgeluk in 2023. En jij bent van harte welkom.

Werkgeluk in 2023

Wat gaan we doen?

Met elkaar kijken we naar:

  • Welke trends en ontwikkelingen kunnen we verwachten op gebied van werkgeluk in 2023?
  • Wat betekent dit voor jouw organisatie?
  • Hoe kun je hierop anticiperen?

We maken er een informatief en inspirerend gesprek van. We werken interactief, zodat je meteen kunt ervaren hoe leuk het is om met anderen in gesprek te zijn over werkgeluk.

Voor wie?

gesprek over werkgeluk

Ben je directeur, leidinggevende, (strategisch) HR-adviseur, P&O-er, Chief Happiness Officer, werkgelukdeskundige, organisatieadviseur of werk je op een andere manier aan werkgeluk in organisaties en voor medewerkers? Dan is dit online gesprek juist voor jou interessant. Je bent van harte welkom om zo kennis te maken met Netwerk Werkgeluk. Netwerk Werkgeluk verbindt en versterkt professionals in werkgeluk.

Deelnemen is gratis: een kadootje voor alle professionals in werkgeluk.

Praktisch:

Dinsdag 15 november 2022 12-13.30 live via Zoom (VOL)

Woensdag 16 november 2022 12-13.30 live via Zoom (extra datum)

Gewoon vanuit huis te volgen dus, of vanaf je werk. We houden het licht verteerbaar, luchtig én leerzaam. Rond lunchtijd: neem gerust je eigen lunch mee 😉

Er is een maximaal aantal deelnemers om het werkbaar en interactief te houden. We maken geen opname. Zorg dus dat je erbij bent.

Geen passende datum? Meld je aan voor de updates van Netwerk Werkgeluk om op de hoogte te blijven van nieuwe kansen. Je krijgt direct de inspiratiegids werkgeluk. Met glimlachgarantie 😉 Kijk maar.

Werkgeluk in 2023: doe je mee?

Aan het einde van deze bijeenkomst heb je een frisse kijk op hoe jij in 2023 met werkgeluk in jouw organisatie aan de slag kunt. Je kunt proeven aan het lidmaatschap van Netwerk Werkgeluk. En bij aanmelding ontvang je direct een inspirerende verrassing.

Meld je aan: