Categorieën
Update Netwerk Werkgeluk

Aan de slag met werkgeluk in 2023

Laat je niet overvallen door wat je kunt voorspellen.

Hoe ga jij in 2023 met werkgeluk aan de slag? Netwerk Werkgeluk organiseert een inspirerend online gesprek over werkgeluk in 2023. En jij bent van harte welkom.

Wat gaan we doen?

We maken er een informatief en inspirerend gesprek van. Welke trends en ontwikkelingen kunnen we verwachten op gebied van werkgeluk in 2023, wat betekent dit voor jouw organisatie en hoe kun je hierop anticiperen.

We werken interactief, zodat je meteen kunt ervaren hoe leuk het is om met anderen in gesprek te zijn over werkgeluk.

Voor wie?

gesprek over werkgeluk

Ben je directeur, leidinggevende, (strategisch) HR-adviseur, P&O-er, Chief Happiness Officer, werkgelukdeskundige, organisatieadviseur of werk je op een andere manier aan werkgeluk in organisaties en voor medewerkers? Dan is dit online gesprek juist voor jou interessant.

Deelnemen is gratis.

Praktisch:

Donderdag 9 februari 2023 12-13.30 uur live via Zoom (VOL)

Woensdag 15 februari 2023 12-13.30 uur live via Zoom (BIJNA VOL)

Donderdag 16 februari 2023 12-13.30 uur live via Zoom

Geen passende datum? Meld je aan voor de updates van Netwerk Werkgeluk. Dan ontvang je een artikel met de belangrijkste inzichten uit dit gesprek. En je krijgt direct de inspiratiegids werkgeluk. Met glimlachgarantie 😉 Kijk maar.

Gewoon vanuit huis te volgen dus, of vanaf je werk. We houden het licht verteerbaar, luchtig én leerzaam. Rond lunchtijd: neem gerust je eigen lunch mee 😉

Er is een maximaal aantal deelnemers om het werkbaar en interactief te houden. We maken geen opname. Zorg dus dat je erbij bent.

Doe je mee?

Aan het einde van deze bijeenkomst heb je een frisse kijk op hoe jij in 2023 met werkgeluk in jouw organisatie aan de slag kunt. Bij aanmelding ontvang je direct een inspirerende verrassing. En door deel te nemen, kun je proeven aan het lidmaatschap van Netwerk Werkgeluk.

Meld je aan:

The form you have selected does not exist.

The form you have selected does not exist.