Categorieën
Update Netwerk Werkgeluk

Netwerk Werkgeluk: wat heb jij nodig?

Fantastisch! Het Netwerk Werkgeluk is nog maar net een week online actief. Meteen in de eerste dagen meldden zich al honderden belangstellenden: HR-adviseurs, trainers in werkgeluk, werkgelukdeskundigen, Chief Happiness Officers en nog veel meer. De belangstelling komt uit allerlei branches, bijvoorbeeld zorg, onderwijs, overheid, ICT, maatschappelijke organisaties, financiële dienstverlening en banken. Zowel grote als kleine organisaties hebben belangstelling getoond en uit alle delen van het land en zelfs uit Vlaanderen blijkt interesse.

Heel fijn dat er zoveel enthousiasme voor dit idee blijkt te zijn. Want als we met meer mensen zijn, kunnen we elkaar beter versterken.

En hoe divers de achtergronden van de belangstellenden ook zijn, al deze professionals hebben iets gemeen. Ze willen net als jij en ik samen werken aan werkgeluk. Het Netwerk Werkgeluk wil je daar graag bij helpen. Door te zorgen dat je beter op de hoogte bent van de kennis die er is over werkgeluk, door je in staat te stellen om ervaringen te delen en door je een netwerk te bieden van collega’s die aan hetzelfde werken als jij.

Wat wil jij?

Om dit goed te kunnen doen, helpt het om te weten wat jij nodig hebt van het Netwerk Werkgeluk.

Heb je wensen, tips, ideeën? Laat van je horen, want alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we van het Netwerk een levendige community maken met meerwaarde.

Hoe kun jij meedenken?

Meedenken en meebouwen kan door te reageren op dit bericht op LinkenIn.

Ik ben superbenieuwd naar je wensen en hoor graag van je.

Hartelijke groet,

Nancy Peeters – initiatiefnemer Netwerk Werkgeluk